”facebook”

dilluns, 16 de febrer del 2015

CARNAVAL A L´ESCOLA

Com cada any, els nens i nenes de Primària es fan les seves pròpies disfresses a partir d´un tema central. Aquest curs el tema ha sigut "les etapes de l´Història". Cada curs ha escollit una època i amb diferents materials (bosses de plàstic, cartolines, paper...) han confeccionat la seva disfressa. Mireu quines obres d´art:

Comencem per la Prehistòria amb bosses grogues i peces de cartolina marrons simulant la pell dels animals. Com no, anaven ben despentinats, amb porres i tot tipus de "complements" ben divertits!!
Viatgem fins a Egipte, on amb cartolines metalitzades i gommets han creat pulseres, collarets.. ben semblants al mateix Nefertiti!

Grècia, amb les rames d´olivera i una petita arpa!!

Aquí teniu els romans, amb una indumentària pròpia dels centurions!!
Atenció que s´aproximen els pirates!! Uns pantalons,una bona camisa i el mocador al cap i com no...el pegat a l´ull i la bandera pirata!!


I per últim fem un salt en el temps i ens aturem en ple Modernisme!! Els nens ben elegants amb barret de copa, un bigoti ben elegant i tratge. Les nenes anaven precioses amb vestit blanc fet de bosses de plàstic, ventalls molt elaborats fets de paper i el detall més bonic: la cinta blanca al cabell amb una rosa feta de cartolina.
Com veieu ha estat una rua plena de creativitat!!





3 comentaris: