”facebook”

dimecres, 7 de gener del 2015

DECOREM L´ENTRADA DE LA NOSTRA ESCOLA!

El curs passat formava part de la Comisió d´Ambientació, és a dir, decoracions de l´escola. Per Nadal  vam estar pensant què era el que a les famílies els agradaria veure a la recepció de l´escola i vam creure que seria genial recrear un menjador de casa el dia de Nadal. Necessitariem l´arbre i una taula ben parada.
Primer de tot per l´arbre vam comprar un arbre de porexpan, que va muntat i una vegada acabat el nadal separes les planxes i es guarda. Així doncs, vam pensar que la seva decoració havia de permetre que durant el curs vinent el poguessim fer servir de nou, per tant no l´haviem de fer malbé. Com el decorariem? Amb les mans de tots i cada un dels nanos de l´escola. Els nanos van retallar moltes, moltíssimes mans en diferents papers de colors verds. Vam fer anar unes ràfies al voltant de l´arbre i d´elles anavem penjant les mans retallades. Després el vam decorar amb retalls de paper i l´estrella blava.
Els alumnes d´ESO es van encarregar de parar la taula, amb els plants, copes, tovallons, centre de taula...
Just al costat hi ha una vitrina on normalment posem les últimes notícies Infantil. Però la vaig transformar en una finestra! Hi vaig penjar unes cortines, li vaig posar listons i de fons vaig posar un cel estelat i como no, els tres reis que ja arribaven. La veritat es que no m´ho pensava, pero em va quedar una finestra la mar de xul.la!!
Durant aquest curs l´arbre ha tornat a la recepció de l´escola!! El professor de plàstica de primaria va aconsellar de quina manera podrien decorar els nanos l´arbre i així ho van fer! Agafant papers de diferents tonalitats de color verd el van plegar com un acordió i es va anar enganxant al voltant de l´arbre formant les diferents capes.
Com veieu es van fer servir les mateixes decoracions que vaig realitzar durant el curs passat per decorar l´arbre ja que les vam guardar per aprofitar.
Per una altra banda alguna familia va voler col.laborar fent algun personatge del pessebre: algun pastor, els reis, el pou...
Ara caldrà anar pensant el la decoració del curs vinent!!!

1 comentari:

  1. ¡Qué gran trabajo han hecho! Es todo precioso. Espero que hayas tenido un buen comienzo de triemstre Eva. Un abrazo.

    ResponElimina