”facebook”

diumenge, 9 de març del 2014

FEM SUSHI!!

Us presento una altra activitat realitzada al voltant del Projecte del Japó: El sushi!!

Dins de l´aula hem treballat com és el menjar típic del Japó. Hem parlat de les característiques del sushi, hem vist, tocat les algues que envolten el sushi, hem tastat l´arròs amb salsa de soja (amb palets!!!) i les famílies han participat portant diferents elements! Mireu:
Aquest és un joc que va portar una alumna meva. Es tracta de peces de fusta que simulen el sushi. No falta cap detall, fins i tot un pot d´espècies!!
 Aquest és un treball portat per la família d´una alumna de la meva cotutora. Tota una preciositat de manualitat oi? Està fet amb diferents materials. Si us fixeu els rotlles d´arròs estan fets a l´interior de canyes de refresc!!

Vaig proposar a les companyes de P5 que fessin sushi ja que els nanos de cinc anys podien fer-ho. I així ho van fer!! Mireu quines creacions pròpies del millor restaurant japonès!!
 Tot, tot, tot, està fet amb plastelina. Han barrejat algunes plastelines per apropar-se al to del salmò i l´arròs està fet amb boletes ben petites de plastelina blanca.



Una meravella oi? 

4 comentaris:

  1. jajajaja que divertit Eva!!! Són súper realistes! M'encanta! ;)

    ResponElimina
  2. Una meravella meravellosa, GENIAL!!!
    Petonets admirats
    Carme

    ResponElimina
  3. Parece mentira que sean de plastilina. Menudo artistas del modelado y cocineros tienes por ahí. Dan ganas de comérselos:-)

    ResponElimina