”facebook”

dimecres, 30 de maig del 2012

CONSTRUÏM JOGUINES!

Ja fa dies que no faig cap entrada! I es que han sigut dies de molta activitat entre festival, convivències.....
Com ja sabeu a les families de P-3 vam demanar per Nadal que fessin un treballet nadalenc amb material de reciclatge. Més tard vam demanar a les families de P-4 que confeccionessin un instrument de música també amb material reciclat. Ara és el torn de P-5: els hem demanat que pensessin en una joguina i la portessin a l´escola, i aquí teniu els resultats:
 Un magnífic futbolin fet amb una capsa de fruites i pots de iogurt.
 Jocs de punteria amb forma de lleons i altres animalons ben divertits!
 Un joc de fer anar la bola pel laberint....
 ...el tres en ratlla...
 ...un joc de pescar tortugues amb culs d´ampolles de plàstic...

...més jocs de punteria...

 ...un mini basquet...
 ...un joc de bitlles fet de gomma Eva amb la base d´ampolles petites d´aigua...
 ...un mikado amb palets de pinxo pintats...
 ...més punteria, aquesta vegada amb puntuació...
 ...un memori de lletres fet amb taps d´ampolla...
 ...un altre joc de punteria fet tot de paper...
 i per últim un altre joc de memori.
Com veieu una bona col.lecció de jocs, que a més a més, es poden fer servir per passar una bona estona ben divertida!!!

10 comentaris:

  1. Una passada! Quina gran creativitat! No m'he pogut resistir a compartir-ho al meu facebook. Gràcies per mostrar-los les utilitats que se li poden donar als materials de rebuig. Genial!

    ResponElimina
  2. ALUCINANTES CADA UNO DE LOS JUEGOS Y RECURSOS ELABORADOS CON MATERIAL DESECHABLE... ENHORABUENA PORQUE EL RESULTADO ES GENIAL. UN SALUDO

    ResponElimina
  3. Quina xulada de jocs reciclats! Unes famílies del tot creatives. M'agraden tots però el futbolin amb "Actimels" em sembla genial.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Noies, moltes gràcies!! Veritablement la resposta en tots els cursos per part de les families ha estat molt bona i molt creativa. De ben segur que repetirem la dinàmica el curs vinent!! Una abraçada, EVA

    ResponElimina
  5. Per cert, no sé si saps que el teu bloc és un dels meus favorits! Passa't pel meu bloc que trobaràs una sorpreseta (encara que no sé si ja la tens...) http://ideesmagistrals.blogspot.com.es/2012/05/premi-bloc-favorit.html

    ResponElimina
  6. Hola: son preciosos los trabajos realizados con materiales de desecho . El futbolín es genial . Como me gusta que laa personas que me visitan se enriquezcan, TE HE AÑADIDO A MI LISTA DE BLOGS colaboradores y amigos . Un saludo desde ana-reutilizar es divertido .¡Enhorabuena por esas geniales ideas!

    ResponElimina
  7. Hola de nou! Moltes gràcies!! Ana Mº, la veritat és que si fessim una llista de tots els treballs que fem a Infantil amb material de reciclatge aquesta seria llargíiiiiiissima!! Sempre dic que les mestres tenim una miqueta de síndrome de diógenes, anem guardant, guardant i sempre trobem un ús pel que guardem!!
    Estrella, moltes gràcies pel teu comentari i el teu regal! Em satisfa que aquest sigui un dels teus blogs favorits!! Una abraçada a les dues, Eva.

    ResponElimina
  8. Me gustan todos un montón pero el que más el futbolín, es muy original, nunca se me hubiese ocurrido. Un saludo.

    ResponElimina
  9. Hola Eva,
    no coneixia el teu blog però ja me n'he fet seguidora. Aquesta entrada em sembla d'allò més original i trobo molt important el fet de construir joguines amb material reciclat per tal que els infants valorin tot el que tenim.

    Nerea

    ResponElimina