”facebook”

dilluns, 26 de setembre del 2011

ETIQUETES NOM-FOTO

De ben segur que aquest és un treball que tots i totes en fem, o sigui que no ve de nou. Es tracta d´aquella feina "invisible" que tots els mestres fem en les nostres hores lliures i també a casa. Us explicaré com la faig jo. Primer preparo una plantilla amb el nom dels nens i nenes de la classe. M´agrada utilitzar la font "Massallera", és a dir, la lletra de pal típica de mestra. Faig la plantilla amb una tabla ja que així em facilita la feina a l´hora de retallar recte. Quan ja tinc les fotos dels alumnes les enganxo i demano fotocòpies en blanc i negre i també en color.

 Les fotocòpies en blanc i negre les faig servir per posar el nom als quadernets que fem servir. D´aquesta manera els propis nens quan són encarregats de repartir quadernets poden anar agafant i veient de qui és cadascú. Inconscientment per a ells van veient la imatge junt amb el nom i poc a poc van identificant el nom dels companys.
 
 Per fer els cartellets per les taules faig servir les fotocòpies en color. Enganxo les targes a sobre de cartolines de colors i les plastifico. D´ aquesta manera les targes em duren tot el curs.
 Quan canvio els nanos de lloc, l´únic que haig de fer és canviar l´"aeronfix" , però no haig de tornar a fer les etiquetes.

 Per tal que els nanos identifiquin el seu armari on pengen la cartera, la tovallola, la jaqueta... fotocopio en fulls de colors el titella (som la classe dels titelles) i enganxo la seva foto i a sota el nom. Després amb aeronfix l´enganxo a la porta de l´armari.

La mateixa plantilla que he fotocopiat amb el nom i les fotos la faig servir per fer les etiquetes dels càrrecs, del qui ha vingut a l´escola, pel "Llibre dels noms" que veureu en entrades anteriors....
Com ja us deia és una feina que ens toca fer a tots i que de ben segur que ja en feu cada curs!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada